Sugen på PROVA-PÅ workshop i enkaustik?


Till hösten planerar jag att hålla i en eller flera, beroende på intresset, prova-på workshop i enkaustik (varm bivax). En av kurserna kommer att hållas på Brekillegård som ligger i NV Skåne. Den andra håller jag antagligen i min egen ateljé hemma hos oss strax utanför Munka Ljungby, också i NV Skåne.

Mer information kommer om innehåll och är du intresserad skicka mig ett meddelande. Jag kan bara ta max sex personer åt gången och intresset är redan stort.

Skulle du vilja gå en kurs någon annan stans så kontakta mig så kan jag kanske ta mig till er om ni får ihop ett gäng på ca 5 personer.

....

I'm going to have one or more workshops in encaustic this autumn. If you are intressted pleace send me a message. The workshops will be in the south of Sweden. It will be on Swedish but I will of course translate it into English if so needed.