Måla med eld & bivax!
En Prova-på WorkShop i både varm och kall bivax

Varmt Välkommen till en kreativ och spännande skapardag!


Vi experimenterar och utforskar tillsammans dessa fantastiska mångsidiga och fortfarande relativt okända medium. Du kommer att få se och prova på olika tekniker med bivax. Vi målar på olika underlag med både kall och varm vax med många olika spännande material.


Den varma bivaxen (enkaustik) kan målas med flera olika tekniker och i denna kurs kommer du även att få prova på ”högvärmes-multi-lager”tekniken, den ovanligaste enkaustiska konstformen i Sverige. (Såvitt jag vet är vi bara två konstnärer i hela landet som undervisar i denna teknik!)


Ingen målartalang behövs! Du kommer själv att få uppleva när magin sker och vaxen smälter i oväntande fascinerande mönster. Lager på lager växter konstverket sakta fram. Vi kommer också att diskutera vilka material och redskap som behövs om du skulle vilja fortsätta jobba med bivax hemma.


Denna workshop utgör en utmärkt grund om du senare skulle vilja gå fördjupningskurser. Inga förkunskaper behövs (lägsta ålder 16 år).


Varmt Välkommen till en jättehärlig dag!


Pris: 750 kr/pers. Basmaterial ingår i priset.

(Förtäring medtas om så önskas. Vi bjuder på kaffe/te.)

Datum: 28 september 2019 kl 11.00-15.00

Plats: Mysiga Brekillegård, Brekille i NV Skåne. www.brekillegard.se

Anmälan: Är bindande. Anmälan görs via mejl till (Anmälan är inte fullgjord förrän hela kursavgiften är inbetald. Inbetalningsuppgifter fås genom bekräftelsemejl vid en anmälan.) Få antal platser... så först till kvarn!

Avbokning: Senast 7 dagar innan kursdatum. (Pengarna återbetalas