Jippie! Nu finns min kurs online!

Sugen på att lära dig att måla med eld och bivax? Men har svårt att komma till mina kurser eller tycker om att lära dig i din egen takt?


Nu finns min grundkurs i Enkaustik på min hemsida... Jag är så stolt och glad! Det tog två veckors heltidsarbete att filma och klippa ihop allt material. Jag känner att jag har gjort ett noggrant bakgrundsarbete så att du ska få så mycket som möjligt ut av kursen.


Jag tar upp allt du behöver veta för att börja måla med enkaustik hemma. Detta fantastiskt roliga medium som jag bara önskar att fler fick kännedom om så de kunde prova!


Jag säljer just nu kursen för ett spottstyver då jag vill ha ett introduktionspris och få in så mycket feedback som möjligt för att kunna göra så bra kurser som det bara går.


Kika in redan nu på de första filmerna som är helt GRATIS!