Invigning av ateljén & konstrunda!

Nu är det äntligen dags! Under allhelgonahelgen har jag invigning av min nya ateljé!

Samtidig pågår Fria Konstnärers Gilles Konstrunda och den är jag såklart med i. Tillsammans med min goda vän och tillika begåvade fotograf Erik Berrio gör vi en gemensam konstutställning. Jag med tavlor i eld & bivax i min ateljé och Erik med sina iögonfallande fotografier på vår glasveranda.

Vi följer självklart Folkhälsomyndighetens rekommendationer och begränsar antalet personer som får vistas i lokalerna samtidigt. Blir ni för många som kommer på en gång är ni välkomna på en liten höstvandring i vår natursköna trädgård medan ni väntar. Det är också anledningen till att vi inte aviserar någon vernissage utan alla tre dagarna får bli som en enda stor festlig vernissage!

Fria Konstnärers Gilles samlingsutställning pågår samtidigt i Galleri Tegelbruket i Rydebäck. Se mer vilka som är med i konstrundan och deras öppettider på FKG:s hemsida: www.friakonstnärersgille.se

Varmt Välkomna!

Öppettider: Fre 30/10 kl 17-19, Lör 31/10 kl 12-18, Sön 1/11 kl 15-18

Adress: Furutorpsvägen 42, Munka Ljungby - Strax innan golfbanan!