Extra insatt kurs!

Updated: Oct 18, 2019
Extra insatt kurs pga så många intresserade!

Fantasitskt härligt att så många vill testa att måla med bivax. Intresset är så stor att jag satt upp datum för en workshop till. Denna gång hemma i min mysiga ateljé.


Under kursen experimenterar och utforskar vi tillsammans varm och kall vax. Dessa fantastiska mångsidiga och fortfarande relativt okända medium.


Du kommer att få se och prova på olika tekniker med bivax. Vi målar på olika underlag med både kall och varm vax med många olika spännande material.


Den varma bivaxen (enkaustik) kan målas med flera olika tekniker och i denna kurs kommer du förutom att måla med strykjärn även att få prova på ”högvärmestekniken”, den ovanligaste enkaustiska konstformen i Sverige. (Såvitt jag vet är vi bara två konstnärer i hela landet som undervisar i denna teknik!)

Ingen målartalang behövs! Du kommer själv att få uppleva när magin sker och vaxen smälter i oväntande fascinerande mönster. Lager på lager växter konstverket sakta fram.


Vi kommer också att diskutera vilka material och redskap som behövs om du skulle vilja fortsätta jobba med bivax hemma.


Denna workshop utgör en utmärkt grund om du senare skulle vilja gå fördjupningskurser. Inga förkunskaper behövs (lägsta ålder 16 år).
Varmt Välkommen till en jättehärlig dag!

Pris: 750 kr/pers. Basmaterial ingår i priset.

(Förtäring medtas om så önskas. Vi bjuder på kaffe/te.)

Datum: lördagen den 9 november 2019 kl 10.00-15.00 (OBS! Ändrad start-tid till kl 10.00)

Plats: Min egen ateljé strax utanför Munka Ljungby, Ängelholm

Anmälan: Är bindande. Anmälan görs via mejl till amie.brand@gmail.com (Anmälan är inte fullgjord förrän hela kursavgiften är inbetald. Inbetalningsuppgifter fås genom bekräftelsemejl vid en anmälan.) Få antal platser... så först till kvarn!

Avbokning: Senast 7 dagar innan kursdatum. (Pengarna återbetalas om ny kursdeltagare kan fylla platsen.)

Reservation: Vid för få antal deltagare kan kursen komma att ställas in. (Hela kursavgiften återbetalas i så fall.)

Kursledare: Annmarie Brandstädter. Konstnär, designer, grafisk formgivare och högskoleutbildad bildlärare med lång erfarenhet av att hålla kurser. Välkommen med frågor till: amie.brand@gmail.com

www.amiebrandart.com

10 views0 comments

Recent Posts

See All