Vad gör Amie Brand Design?

Innan jag började att jobba som lärare arbetade jag tolv år med design inom olika områden. Främst med grafisk formgivning men även inom styling och med hemsidor.

I dag satsar jag främst på mitt konstnärsskap men jag tycker fortfarande att design är roligt. Speciellt roligt är det att ha varierade arbetsuppgifter och att jobba tillsammans med en kund för att hitta nya spännande lösningar.

Heminredning och planlösningar

Tillsammans med min man som driver SnickarFranck (en byggfirma speciellt inriktad mot eko-bygg och renovering av äldre hus) gör vi kundbesök och kommer med helhetslösningar. Han är byggexperten och jag kommer med planlösningar och inredningsförslag. Jag ritar gärna upp designförslag i 3D eller gör ritningar till bygglov. Kika in på hans hemsida för att läsa mer om vad SnickarFranck kan erbjuda!

Grafisk formgivning

Har du ett litet företag och vill få fram en enhetlig grafisk profil eller vill utforma mindre trycksaker kan jag hjälpa dig med det. Visitkort, broschyrer eller kanske några annonser? Billigare och personligare än att vända sig till en stor reklambyrå!

Hemsidor

Jag har under årens lopp utformat hemsidor till flera olika företag och organisationer. Bland annat kan du ju se hur den här hemsidan är uppbyggd.

 

Visst kan man skapa en hemsida själv i dag  men det tar mycket tid att lära sig även de lättaste av hemsidesprogrammen och dessutom ska man förstå en massa saker utöver det estetiska. Hur fungerar min hemsida på en mobil? Kommer någon att hitta min sida om de googlar den? Hur gör jag om jag vill sälja saker på nätet via en hemsida?   

Välkommen till Amie Brand Design! Billigare än de större webbdesignföretagen och definitivt mindre stressande än att göra det själv. Och speciellt dyrt är det inte. Jag tar ca 5000 kr för att bygga en enklare hemsida. Visst kan det vara värt det?