Först och främst vill jag tacka alla som på något sätt supportrar mitt konstnärskap. Ert stöd betyder otroligt mycket. ❤️


En del av er har hört att jag tänkte ha invigning och vernissage till påsk i min nya ateljé. Men med tanke på det osäkra läget med corona och de rekommendationer som ges känns det fel att planera offentliga arrangemang för en tid framöver.


Jag har därför beslutat att skjuta på invigningen tills läget är mer stabilt. Jag kommer att informera om nytt datum på mina olika sidor när det det blir aktuellt igen.


Det samma gäller för samtliga av mina konst-kurser jag har planerat i vår. Jag flyttar på dem till hösten och återkommer med nya datum längre fram.


Jag önskar er alla allt gott och hoppas vi ses till invigningen längre fram!Updated: Mar 12

Välkommen att kika in på min hemsida för att se vårens kurser! Det blir en prova-på workshop, en grundkurs i enkaustik och en kurs "måla med familjen".


Det är få antal platser till kurserna och intresset är stort så som alltid är det ju först till kvarn.

Har du skralt i kassan just nu? Kika in på mitt konst-stipendium där du kan få gå mina kurser till självkostnadspris!


Passar inte datumen eller du har svårt att ta dig hit? Titta in på mina online-kurser. Helt nytt! Där finns nu en grundkurs i enkaustik till mycket förmånligt introduktionspris!


Ha en härlig vår och hoppas vi ses!


För att se aktuella kurser klicka på: https://sv.amiebrandart.com/shopReviderat: Se ändrade kursdatum! Samtliga kurser flyttade till hösten.

Sugen på att lära dig att måla med eld och bivax? Men har svårt att komma till mina kurser eller tycker om att lära dig i din egen takt?


Nu finns min grundkurs i Enkaustik på min hemsida... Jag är så stolt och glad! Det tog två veckors heltidsarbete att filma och klippa ihop allt material. Jag känner att jag har gjort ett noggrant bakgrundsarbete så att du ska få så mycket som möjligt ut av kursen.


Jag tar upp allt du behöver veta för att börja måla med enkaustik hemma. Detta fantastiskt roliga medium som jag bara önskar att fler fick kännedom om så de kunde prova!


Jag säljer just nu kursen för ett spottstyver då jag vill ha ett introduktionspris och få in så mycket feedback som möjligt för att kunna göra så bra kurser som det bara går.


Kika in redan nu på de första filmerna som är helt GRATIS!
 © Amie Brand. 

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Gray Pinterest Ikon
Amie Brand Art